Het is zover, de new adventure van escape room Rijswijk is officieel begonnen en daarom beginnen wij met het bijhouden van een blog. Dit is om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang en onze plannen.

Maar wie zijn wij?

In deze eerste blog beginnen we natuurlijk met de vraag, wie zijn wij?

Nou… wij zijn Escape Room Rijswijk. Een escape room gelegen naast Den Haag vlak naast de snelweg. Met onze 3 kamers zijn we één van de grootste van Zuid-Holland. Door deze centrale ligging hebben we een hoop escape room fanaten mogen opsluiten uit Den Haag, Zoetermeer, Utrecht, Rotterdam en ga zo maar door.

We hebben een heel gezellig team waarin jong en wat ouder samenwerken om iedereen een fantastische ervaring te geven. Escape rooms zijn onze passie waar we dagelijks mee bezig zijn. We spelen zelf regelmatig escape rooms en zijn dan stiekem ook wel verslaafd aan het spelletje! Het aantal gespeelde kamers varieert van de 5 tot de 210, dus ja… een verslaving is het voor sommige wel.

Op dit moment hebben wij drie kamers op onze locatie aan de Verrijn Stuartlaan in Rijswijk. Jack The Ripper, The Hangover en Jason’s Curse. Uiteenlopende thema’s dus! Jason’s Curse is vorig jaar zelfs verkozen tot de nummer 3 van Nederland in de “escape room van het jaar verkiezing”.

Ben je benieuwd wat andere mensen van ons vinden? Kijk dan vooral even op:  https://escapetalk.nl/escaperoom/the-escape-room-rijswijk/

Na het succes van onze eerste kamers is het tijd voor een nieuw avontuur! We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie om de grootste escape room van Zuid-Holland te worden. En die hebben we gevonden!

Zie het even voor je, een kelder, 950 vierkante meter, met langs de wanden oude ketels waarvan je de geur wel herkent, maar nog niet gelijk kan plaatsen wat het nou is, een plafond van 5 meter hoog en een paar raampjes waar het zonlicht naar binnen valt….

Hoe tof is dat?? 

Ben je benieuwd wat we hier gaan doen en hoe het eruit ziet? Wacht dan vooral op onze volgende blog met meer informatie en foto’s van “The New Adventure”