Een greep uit de vele reacties, die wij ontvangen

Met vrienden maar net op tijd ontsnapt uit de hangover. Er was een prima ontvangst waarbij een duidelijke uitleg werd gegeven. De kamer zag er mooi uit en er waren goede puzzels aanwezig.

Gezellig maar ook spannend!

Joeri van Loon

Mijn 100ste kamer! Echt een escape room die alle elementen bevat! Wat hebben ze hier een geweldige kamer neer gezet. Absoluut mijn beste escape ervaring tot nu toe!

Geweldig, o nee! Uitmuntend! Weet niet hoe je het moet uiten.

Outbreaker

Ik stond op de drempel om mijn 99ste Escaperoom te gaan spelen. Wat kan ik verwachten, kunnen ze me verbazen, krijg ik weer dat heerlijke WTF gevoel? Ik was eigenlijk al op het punt om te gaan accepteren dat ik alles in een Escape Room al wel eens gezien had…. En toen kwam Jason’s Curse!!
Deze Escaperoom is de absolute creme de la creme van de Escaperooms in Europa. Het is het team van Escaperoom Rijswijk gelukt een kamer te bouwen die de vier belangrijkste elementen van een Escaperoom (Puzzels, Storytelling, Beleving en Techniek) tot in perfectie combineert en samensmelt tot een uur vol verbazing, adrenaline, lol, angst en euforie! Bedankt wij hebben genoten en weten weer waarom Escaperooms zo verslavend zijn!

Verbazingwekkend

Stefan Trimbach

Jason’s Curse is een ervaring op zich. Het is moeilijk hier wat over te vertellen zonder teveel weg te geven 😉
Qua techniek echt een topper, leuke puzzels, ontzettend leuk personeel met liefde voor hun vak en de beste sfeer. Met nog een paar seconden op de teller en het zweet in de bilnaad toch gehaald!

Dit had ik niet verwacht!

Sanne84

Als je je wel eens afvraagt hoe escape rooms er over een paar jaar uit zullen zien, op het moment dat alles al een keer gedaan en bedacht is… moet je nú naar Jason’s Curse…

Na een sterke intro-video gingen we de kamer in en vervolgens hebben we ons 57 minuten lang (ja ja, gehaald dus!) lopen verbazen en lopen genieten. De puzzels zijn absoluut uniek, geweldig bedacht en uitgewerkt en alles klopt van A tot Z.

Er is zelfs een moment dat je als speler redelijk overtuigd raakt dat je zelf helemaal gek geworden bent, briljant gedaan, je gaat aan jezelf twijfelen en als je zoiets voor elkaar krijgt heb je een TOP-kamer.

Onze complimenten voor iedereen de geholpen heeft met bedenken, bouwen en decoreren, we zijn écht onder de indruk.
Met de opening van Jason’s Curse heeft The Escape Room Rijswijk de lat voor alle nieuw te openen kamers een flink stuk hoger gelegd!

Escape Rooms over paar jaar?

John (Live Escape Rotterdam)

Wat was dit een super kamer, zo onverwacht en zo vet , m’n mond staat nog wagenwijd open als ik er aan terugdenk, de verrassingen de looks de puzzels en techniek , het klopt gewoon allemaal , op dit moment staat deze kamer zeker op nummer 2 bij mij

M'n kaak hangt nog steeds op de grond van de overweldiging van deze kamer

Roy Rooyakkers

Was een mooie ervaring, Ontzettend knap hoe het in elkaar zat en echt bij deze was het leuk dat je echt MOEST samenwerken. Een aanrader.

the hangover, bezopen goed

Pancho Ayala

Twee kamers geboekt, de jongeren zijn eruit gekomen bij de hangover.
Helaas de ouders net niet uit Jasons Curse. Maar iedereen had het reuze naar zijn zin. Jasons Curse vond ik een leuk verhaal, leuke puzzels en vooral de vele leuke kamers. Goed gedaan.

Twee keer lol

Danielle

Daar gingen we, op naar Rijswijk. Veel gelezen en gehoord. Wij konden niet wachten.
Het ontvangst is prettig en onze host was zeer vriendelijk. De ontvangstruimte is prima, een prettige plek om na te kletsen. Niet al te groot, dus je moet oppassen met spoilers, mocht er een ander team zijn.
Daarna de kamer in. De sfeer wordt meteen goed gezet met een filmpje. Met knikkende knieën begonnen we. Achteraf viel het kwa spanning mee *gelukkig*. De puzzels waren voor ons goed te doen. We liepen nergens echt vast en gingen als een speer. Dit vind ik zelf altijd erg prettig. Er zitten een paar originele puzzels in waar ik van genoten heb. Ook de effecten zijn hoogstaand. Van sommige effecten stond ik te jubelen! Verhaal en sfeer klopt aan alle kanten. Je zit in deze kamer echt in een andere wereld.
Ik kan iedereen deze kamer aanraden! Alleen maar lof.

FAN-TAS-TISCH

Nicole Willems

Voor het eerst een Escape Room gedaan en wat was het gaaf! Goede uitleg en hulp tussendoor. Echt een aanrader.

The Hangover

Cynthia

We hebben geboekt voor 2 kamers, maar omdat we allemaal zo enthiousiast waren hebben we besloten om de 3e kamer ook gelijk dezelfde avond bij te boeken. Vooral de nieuwe kamer Jason’s Curse, was echt super gaaf, en voor mij gevoel onevenaarbaar….!!!! En laten we vooral de super enthousiaste tweeling Tim en Kevin niet vergeten, hele goede service en onwijs leuke gastheren. Gr. Jerry Verheij

Onwijs gaaf, meeslepend en vooral heel erg spannende ervaring, en het smaakt zeker naar meer...!!!

Jerry Verheij

Leuk bezig geweest; nèt op tijd ontsnapt. Goede puzzels, helaas geen echt talige opdrachten.

Jack the Ripper

JW