Op zoek naar het spannendste uitje?

Ben jij voor jouw VrijMiBo, Teamuitje, vrijgezellenfeest of welke gelegenheid dan ook, op zoek naar een spannend en gezellig uitje? Dan zit je bij OuterGround helemaal goed! Door ons ruime aanbod in kamers, onze gezellige bar en ontvangstruimte en alle mogelijkheden, maken we van jouw bezoek het perfecte uitje.

Bij OuterGround kan je met zowel grote als kleine groepen terecht! Met 4 hooggewaardeerde kamers behoren we tot de top van de BeNeLux. Ga je voor komisch of juist spannend? Of gaan jullie samen de strijd met elkaar aan in The Competition?

We helpen je graag met het organiseren van jouw uitje en denken graag mee over de mogelijkheden. Ben je benieuwd wat er allemaal kan?

Neem dan gerust contact met ons op of bekijk ons overzicht van de mogelijkheden!

Welk avontuur ga jij aan?

The Execution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om in the State Prison, een executie bij te wonen van ene J Blackwire….

The Competition

Een unieke escape room ervaring, maar deze keer speel je niet alleen… Het is zwart tegen wit, donker tegen het licht.

THE MYSTERY OF WHITECHAPEL

Oud-Londen, diverse slachtoffers zijn ten prooi gevallen aan de beruchte seriemoordenaar “Jack the Ripper”.

The Hangover

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond…

Veelgestelde vragen

Wat is een Escape room?

Een escape room is een speciale kamer die ingericht is in een bepaald thema. Achter jullie gaat de deur op slot en jullie hebben 60 minuten om alle raadsels en puzzels op te lossen en zo op tijd te ontsnappen uit de kamer. Dit kan alleen door goed samenwerken en puzzelen.

Escape Rooms zijn het perfecte uitje voor een bedrijfsuitje. Het is namelijk spannend, gezellig en draait volledig om teamwork en samenwerking.

Met hoeveel personen kunnen we een uitje organiseren?

Door ons ruime aanbod in escape rooms en de grote bar en ontvangstruimte is het mogelijk om met zowel grote als kleine groepen te escapen. Neem gerust contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en jullie perfecte uitje!

Wat zijn de betaalopties?

Als je jouw bezoek aan onze escape room zelf online reserveert dan vragen we je om direct met iDeal of creditcard af te rekenen.

Liever op een andere manier betalen? Neem dan contact met ons op, zo is het voor zakelijke uitjes ook mogelijk om achteraf op factuur of met creditcard te betalen. Het is ook mogelijk om op locatie met PIN te betalen.

Kunnen wij bij jullie ook borrelen?

Zeker! Ook dat vinden wij het gezelligst. Onze bar is geopend en het is mogelijk om voor of na jullie bezoek aan de escape rooms te borrelen aan de bar. We hebben een ruim drank assortiment, snacks en andere versnaperingen.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

In de gehele Plaspoelpolder is het parkeren gratis. Voor de deur en in de straat zijn voldoende plekken om te parkeren.