Maak jij jouw uitje compleet?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw uitje compleet te maken? Bij OuterGround is er naast escape rooms van alles mogelijk om jouw uitje net iets extra’s te geven. Hieronder vind je verschillende activiteiten die je toe kan voegen aan je bezoek. Wil je gebruik maken van een van deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Dit zijn de mogelijkheden bij OuterGround

Escape Rooms

Ga het avontuur aan in onze hooggewaardeerde escape rooms. Kies voor onze spannende, komische of juist de battle escape room en zorg ervoor dat je op tijd ontsnapt!

Diner

Een heerlijk diner voor of na je bezoek aan onze escape room. Een drie gangen keuze menu met voor ieder wat wils in een gezellig restaurant in de buurt.

Pubquiz

Maak jouw uitje compleet met een pubquiz in onze bar! Ga samen de strijd aan in de rondes algemene kennis, sport en tv. Onze quizmasters stellen de vragen, jullie de antwoorden!

Borrel

Vrijmibo, bedrijfsborrel of met je vriendengroep? Iedereen is welkom in onze gezellige bar. Het drinken staat koud, de bitterballen liggen klaar en de bar is geopend!

Lunch

Lunchen voor of na je bezoek aan de escape room? Dat kan! In onze gezellige bar zorgen wij dat er een heerlijke lunch van onze vaste cateraar klaar staat. Al vanaf 4 personen!

Bordspellen

Moet je even wachten of blijf je na je bezoek nog even hangen? Geen probleem! In onze ontvangstruimte staat verschillende spellen voor je klaar.

Koffie & Gebak

Verjaardag, vergadering of uitje? Neem een moment in onze bar en ontvangstruimte met koffie en gebak. Zo maken we van jouw gelegenheid een feestje.

Eten op locatie?

We kunnen met onze cateraar ook een diner op locatie verzorgen. Dit moet in goed overleg, dus als je hier meer over wilt weten, dan horen wij het graag!

Neem contact op met OuterGround!

Om één van bovenstaande mogelijkheden bij te boeken zal je contact met ons op moeten nemen. Zo kijken we samen naar jouw wensen. Vul het contactformulier hieronder in of hier op de contactpagina.

  captcha

  Veelgestelde vragen bij OuterGround

  Wat is een Escape room?

  Een escape room is een speciale kamer die ingericht is in een bepaald thema. Achter jullie gaat de deur op slot en jullie hebben 60 minuten om alle raadsels en puzzels op te lossen en zo op tijd te ontsnappen uit de kamer. Dit kan alleen door goed samenwerken en puzzelen.

  Escape Rooms zijn het perfecte uitje voor een bedrijfsuitje. Het is namelijk spannend, gezellig en draait volledig om teamwork en samenwerking.

  Met hoeveel personen kunnen we een uitje organiseren?

  Door ons ruime aanbod in escape rooms en de grote bar en ontvangstruimte is het mogelijk om met zowel grote als kleine groepen te escapen. Neem gerust contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en jullie perfecte uitje!

  Wat zijn de betaalopties?

  Als je jouw bezoek aan onze escape room zelf online reserveert dan vragen we je om direct met iDeal of creditcard af te rekenen.

  Liever op een andere manier betalen? Neem dan contact met ons op, zo is het voor zakelijke uitjes ook mogelijk om achteraf op factuur of met creditcard te betalen. Het is ook mogelijk om op locatie met PIN te betalen.

  Kunnen wij bij jullie ook borrelen?

  Zeker! Ook dat vinden wij het gezelligst. Onze bar is geopend en het is mogelijk om voor of na jullie bezoek aan de escape rooms te borrelen aan de bar. We hebben een ruim drank assortiment, snacks en andere versnaperingen.

  Wat zijn de parkeermogelijkheden?

  In de gehele Plaspoelpolder is het parkeren gratis. Voor de deur en in de straat zijn voldoende plekken om te parkeren.