Jouw bedrijfsuitje bij OuterGround?!

OuterGround Escape Rooms is de plek voor het organiseren van jouw bedrijfsuitje. Met 5 escape rooms in 4 verschillende thema’s zijn we de grootste escape room in de regio en kan je terecht met zowel grote en kleine groepen. Door de verschillende thema’s zijn onze escape rooms geschikt voor iedereen. Naast de escape rooms hebben we een ruime ontvangstruimte met gezellige bar. Perfect voor het organiseren van jouw teamuitje, bedrijfsborrel of vrijmibo!

Het is ook mogelijk om jouw teamuitje te combineren met een diner op locatie of bij één van de restaurants in de buurt neem hiervoor contact op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes: Wat is er allemaal mogelijk bij ons?

Escape Rooms

Onze 4 hooggewaarde escape rooms behoren tot de top van Nederland! Vijf kamers in vier verschillende thema’s. Gaan jullie voor spannend, komisch of gaan jullie de battle met elkaar aan?

Pubquiz

Maak jouw uitje compleet met een speciaal georganiseerde pubquiz! In verschillende rondes gaan jullie de strijd met elkaar aan. Onze quizmasters stellen de vragen en jullie de antwoorden!

Borrel, feesten en partijen

Ook borrelen vinden wij het gezelligst! In onze gezellige industriële bar kan je voor of na je bezoek aan de escape room gezellig borrelen, snacken en napraten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Wat is een Escape room?

  Een escape room is een speciale kamer die ingericht is in een bepaald thema. Achter jullie gaat de deur op slot en jullie hebben 60 minuten om alle raadsels en puzzels op te lossen en zo op tijd te ontsnappen uit de kamer. Dit kan alleen door goed samenwerken en puzzelen.

  Escape Rooms zijn het perfecte uitje voor een bedrijfsuitje. Het is namelijk spannend, gezellig en draait volledig om teamwork en samenwerking.

  Met hoeveel personen kunnen we een uitje organiseren?

  Door ons ruime aanbod in escape rooms en de grote bar en ontvangstruimte is het mogelijk om met zowel grote als kleine groepen te escapen. Neem gerust contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en jullie perfecte uitje!

  Wat zijn de betaalopties?

  Als je jouw bezoek aan onze escape room zelf online reserveert dan vragen we je om direct met iDeal of creditcard af te rekenen.

  Liever op een andere manier betalen? Neem dan contact met ons op, zo is het voor zakelijke uitjes ook mogelijk om achteraf op factuur of met creditcard te betalen. Het is ook mogelijk om op locatie met PIN te betalen.

  Kunnen we ook een optie nemen?

  Jazeker! Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een offerte of een optie aan te vragen. De optie kunnen we tot 7 dagen van te voren kosteloos wijzigen of annuleren.

  Kunnen wij bij jullie ook borrelen?

  Zeker! Ook dat vinden wij het gezelligst. Onze bar is geopend en het is mogelijk om voor of na jullie bezoek aan de escape rooms te borrelen aan de bar. We hebben een ruim drank assortiment, snacks en andere versnaperingen.

  Wat zijn de parkeermogelijkheden?

  In de gehele Plaspoelpolder is het parkeren gratis. Voor de deur en in de straat zijn voldoende plekken om te parkeren.