Veelgestelde vragen

Wat is een Escape Room?

Een Escape Room is niets anders dan een ruimte, welke wij omgebouwd hebben in een bepaald thema en achter je gaat de deur op slot. Het is je doel om binnen de gestelde tijd een weg naar buiten te vinden, door het oplossen van puzzels en raadsels, het vinden van spullen in de kamer en vooral door goed samenwerken.

Wat is het aantal deelnemers?

Op de eerste plaats is vanwege veiligheid, maar in de tweede plaats vanwege spelvreugde bij ons het maximum aantal deelnemers per Escape Room gesteld op 6 deelnemers.

Hierin worden geen uitzonderingen gemaakt.

Wat is de minimumleeftijd?

Voor The Execution geldt een absolute minimale leeftijd van 16 jaar. Voor The Mystery of Whitechapel en the Hangover geldt een minimumleeftijd van 12 jaar, waarbij wij wel stellen dat minimaal 1 volwassene als begeleider in de Escape Room aanwezig dient te zijn.

Hoe staat het met de toegankelijkheid?

Helaas zijn onze ruimtes, inclusief de Escape Rooms niet rolstoeltoegankelijk. Bovendien is The Execution niet geschikt voor hoogzwangere vrouwen of mensen, die zeer slecht ter been zijn.

Wat zijn de tarieven?

Wij hanteren twee soorten tarieven per Escape Room. Van maandag tot en met donderdag gelden de volgende tarieven:

The Mystery of Whitechapel – € 110,-
The Hangover – € 110,-
The Execution – € 135,-
The Competition(12 pers) – €220,-

Van vrijdag tot en met zondag gelden de volgende tarieven:
The Mystery of Whitechapel – € 120,-
The Hangover – € 120,-
The Execution – € 145,-
The Competition(12 pers) – €240,-

Zijn de Escape Rooms alleen in 't Nederlands?

No they’re not… Al onze Escape Rooms zijn voor anderstaligen te spelen, zolang er basiskennis van Engels aanwezig is.

Wat zijn de aanvangstijden

Ieder even uur start een nieuwe spelronde. Dat betekent dat om 10, 12, 14 uur etc een groep de Escape Room kan betreden. Wij verzoeken de deelnemers om minimaal 15 min van te voren op de locatie aanwezig te zijn. Zo is er voldoende mogelijkheid om speluitleg te geven. De gereserveerde tijd is namelijk de starttijd van het spel.

Hoe kan ik reserveren en betalen?

Via onze agenda op https://www.outerground.com/escaperoom-boeken kun je zelf een boeking aanmaken op een van de vrije tijdssloten. De boeking(en) van de kamer moet gelijk afgerekend worden. Voor eventueel een hapje en drankje kun je op locatie betalen met PIN of contant.

Hoe zit het met annuleren?

Heb je een Escape Room geboekt bij ons, maar kun je door omstandigheden niet komen? Dan kun je vrij annuleren tot 48 uur van tevoren! Voor het annuleren zijn de volgende kosten van toepassing:
– Annulering tot 48 uur voor aanvang: €4,50 administratiekosten per boeking
– Annulering binnen 48 uur voor aanvang: €55 annuleringskosten
– Bij annuleren binnen 4 uur voor aanvang vindt er geen restitutie plaats
Wilt u annuleren? Neem dan telefonisch contact met op ons via 070-7371215

Kan ik mijn boeking wijzigen?

Zeker! Dat kan! Mocht je je reservering willen wijzigen, neem dan telefonisch contact op via: 070-7371215 of stuur een mail naar info@outerground.com

Voor het wijzigen tot 48 uur voor aanvang worden geen kosten gerekend! Wilt u uw reservering binnen 48 uur voor aanvang wijzigen, dan worden er omboekingskosten van €35 euro per kamer in rekening gebracht.

Kan ik bij jullie parkeren?

Parkeren bij ons is gewoon mogelijk! In de gehele plaspoelpolder is het gratis parkeren. 
Er zijn genoeg parkeerplekken voor de deur en in de straat. Tijdens werkdagen is het soms alleen even zoeken naar een plekje.

Staat je vraag er niet tussen?

    captcha