Blog 3 – Onze oude locatie

De afgelopen twee blogs stonden voornamelijk in het thema van onze nieuwe locatie. Maar wat gebeurt er eigenlijk met onze oude locatie?

In januari 2016 was het zover. Escape Room Rijswijk opende haar eerste escape room, Jack The Ripper, in het pand aan de Verrijn Stuartlaan in Rijswijk. De opkomst van escape rooms was in volle gang en Jack The Ripper bleek al snel een succes! Snel na de opening werd er doorgebouwd aan The Hangover, die in mei 2016 open ging.

Omdat de oude locatie vol raakte, hebben we besloten om te gaan verhuizen naar een nieuwe locatie waar we The Execution geopend hebben.

Maar er is ook ander nieuws! We hebben namelijk besloten om Jack The Ripper en The Hangover te gaan verhuizen! De escape rooms in 2016 waren compleet verschillend van de kamers van nu en daarom hebben we ervoor gekozen om de kamers in de eerste weken van november te verhuizen en een upgrade te geven. Hierbij zullen we bij The Hangover voornamelijk het decor een facelift geven. Jack The Ripper pakken we grondiger aan en daar zullen we zowel in decor als in puzzels op vooruitgaan. Allebei de kamers blijven wel de echte escape rooms en puzzelkamers.

En Jason dan?

De mensen, die Jason’s Curse gespeeld hebben, zullen het weten, maar Jason kunnen we niet zomaar verhuizen. Daarom zal deze voorlopig nog open blijven op de locatie aan de Verrijn Stuartlaan.

Winnen in november!

Verder is er nieuws over de maand november! We dopen deze maand namelijk officieel tot “Winnen in november”. Het concept is simpel. Elke woensdag in november verschijnt er een puzzel op onze Facebook en Instagram waarmee je kans maakt op 20% korting op je bezoek aan Escape Room Rijswijk.

Meedoen doe je heel simpel door te reageren. Kleine tip: we pikken een willekeurige winnaar uit de reacties. Hoe meer reacties vanuit jouw team, hoe groter de kans dat je wint!

Dit was alweer het derde blog van Escape Room Rijswijk. Wij zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Heb je tips, tricks, vragen of misschien topics, die we moeten bespreken? Mail dan gerust naar bart@outerground.com