Single Players avond

Single Players avond

Wij organiseren op 14 februari een single player avond. Niks geen liefde of cupido dit jaar, maar juist gewoon escapen uit een kamer, die je nog niet hebt gespeeld.

Je kan je inschrijven via het onderstaande formulier en aangeven welke kamer je wilt spelen. Zodra we een spel vol hebben, zullen we direct de volgende game voor die kamer beschikbaar stellen.

Je kan je natuurlijk ook opgeven samen met een vriend of vriendin. Geef dit dan duidelijk aan bij opmerkingen. We zullen hier rekening mee houden bij het maken van de groepen.

Let op: je gaat akkoord met de algemene voorwaarden en dat betekent dat als je je opgeeft, je verplicht bent om deel te nemen aan het gekozen spel en dus ook de betaling dient te voldoen voor aanvang van de dag of bij binnenkomst. 

We beginnen om 20 uur en als een spel vol is zullen we direct het spel daarna open zetten. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Wij verzorgen de hapjes, jullie krijgen een drankje van ons. Daarnaast is er de mogelijkheid om een exit game te kopen en te spelen met een zelf samen te stellen team.

De kosten bedragen € 22,50 p.p.

Aanmelden


     
    Welke kamers wil je spelen? Meerdere keuzes mogelijk
     
    Jack the Ripperthe HangoverJason's CurseThe Execution