SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE ONLINE PUBQUIZ VAN 7 januari

Tof dat je op de aanmeldpagina terecht bent gekomen. De kans is groot dat je vrijdagavond 7 januari niets te doen hebt. Tot nu dan! We organiseren namelijk een online pubquiz waar je sowieso aan mee wilt doen. Buiten dat je de eeuwige roem kunt winnen, verloten we tijdens het spel verschillende prijzen aan de deelnemende teams. Tussen de prijzen zitten onder andere online escape games van E-scaperooms en escape rooms van ons!

Wat zijn de kosten van deze pubquiz? Die zijn niet verplicht. Je kan vooraf of achteraf een bijdrage doen. Deze is buiten vrijwillig ook heel erg welkom!

Hieronder kan je je team aanmelden! Het aantal deelnemers is aan jezelf. Zorg wel dat je makkelijk kan communiceren, je hoeft namelijk niet fysiek bij elkaar te komen om mee te doen. Wij zorgen dat er antwoordformulieren jullie kant op komen. Dit zal volledig online gebeuren.

Vrijdag 7 januari zal om 19:30 de livestream beginnen. Om 20:00 uur starten we met de quiz.

De teamnaam, die je hieronder opgeeft, heb je die vrijdag nodig, zodat wij weten welke antwoorden bij welk team horen. Achteraf maken we bekend welk team het beste gepresteerd heeft!

Zien we jullie vrijdag 7 januari?

Wanneer je je team aanmeldt, ontvang je tot maximaal een uur voor de start van de quiz een mail met de belangrijke informatie.

Ik wil direct een bijdrage doen!

Bedrag

Ik wil eventueel later een bijdrage doen!