Blog aan het been #2

Jullie hebben al even niks meer van ons gehoord en daarom is het hoog tijd voor het tweede Blog aan het been van Escape Room Rijswijk!

Na maanden van hard klussen en bouwen is het zover! De tweede locatie van Escape Room Rijswijk aan de Diepenhorstlaan in de Plaspoelpolder is officieel geopend.

Omdat onze eerste locatie aan de Verrijn Stuartlaan in Rijswijk vol raakte was het tijd om uit te breiden. De perfecte ruimte hebben we gevonden in de oude martinifabriek in Rijswijk. Met een ontvangstruimte van ruim 80 vierkante meter en nog 800 vierkante meter aan ruimte over willen we hier de grootste escape room van Zuid-Holland worden.

Na de opening van onze eerste kamer “The Execution” zullen we hard doorbouwen aan de volgende spellen zodat dit de beste locatie wordt voor bedrijfsuitjes, familie feestjes of om lekker een escape room te spelen.

The Execution

Onze vierde kamer “The execution” is nu ruim een maand geopend en de reacties zijn overweldigend.

Het verhaal:
Een mysterieuze brief nodigt je uit om in the State Prison, een executie bij te wonen van ene J Blackwire. Met knikkende knieën loop je de gevangenis binnen. Wat is hier eerder gebeurd? Wie heeft hier eerder gezeten? En is iedereen het wel eens met de dingen die hier gebeuren of zijn er mensen aanwezig die het tegenwerken? Al snel blijkt dat jullie bezoek heel anders zal lopen dan vooraf gepland.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want je komt enkel een executie van iemand anders bij wonen, toch……

 

Do you really want to witness what can never be the solution?

 

Benieuwd naar de eerste reacties? Lees ze via onderstaande link:
https://escapetalk.nl/escaperoom/the-escape-room-rijswijk/the-execution/

Bedrijfsuitjes

Wist je dat we op deze locatie genoeg ruimte hebben voor 5 hoogwaardige escape rooms? De perfecte locatie voor bedrijfstuitjes dus. Op dit moment hebben we 4 escape rooms en hebben we al een hoop bedrijven uit Den Haag, Delft, Zoetermeer en ga zo maar door mogen ontvangen.  In de komende tijd zullen we dus hard door gaan bouwen om de grootste escape room van Zuid-Holland te worden. Ook hebben we in de buurt een hoop mogelijkheden om je bedrijfsuitje mee te combineren. Zo is het nu mogelijk om naast de escape room ook te gaan Free-style Painten, hierbij mag en kan alles. Verder hebben we een bowlingbaan en een hoop eetgelegenheden in de buurt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.